Categorieën beginnend met W


Items beginnend met W

Warme maaltijden

Inwoners van onze gemeente die niet (meer) in staat zijn hun warme maaltijden te bereiden, kunnen een aanvraag voor tijdelijke of permanente maaltijdbedeling indienen.

Wekelijkse markt

Wekelijkse markt in Sint-Amands.

Werken bij gemeentebestuur Sint-Amands

Gemeente Sint-Amands gaat voor een evenwichtige balans tussen werk en gezinsleven. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers hierin voldoende mogelijkheden te bieden.
Voor lopende vacatures, klik op 'Toon details'.

Werken in uitvoering

Indien burgers hinder ondervinden bij openbare werken, kunnen zij hierover informatie terugvinden op de website van het Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen.

Werkverlet, begrafenis of huwelijk

Een attest voor werkverlet, begrafenis of huwelijk is bestemd voor je werkgever. Hierin wordt bevestigd dat er een gebeurtenis heeft plaatsgevonden (huwelijk of overlijden) waardoor je recht hebt op één of meerdere dagen verlof.

Wespenverdelging

Wespen, bijen en hommels kunnen een gevaar opleveren voor de mens. Voor de bestrijding hiervan kan je terecht bij de brandweer.

Wettelijk samenwonen

Twee personen die samenwonen en een verklaring van wettelijke samenwoning afleggen voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van hun gemeente, zijn wettelijk samenwonend. De registratie geeft een zekere juridische bescherming.

Wooncentra voor mensen met een beperking

In de regio Klein-Brabant en Willebroek zijn er verschillende wooncentra voor personen met een beperking:

Woonzorgcentrum 'Ter Schelde'

Zorgbedrijf Klein-Brabant
Woonzorgcentrum Ter Schelde
Kouterpark 25 2890 Sint-Amands
Tel. 052 46 92 22
info@zorgbedrijf.klein-brabant.be

Woord

Voor algemene verbale vorming (woord) kan je bij ons terecht vanaf 8 jaar. In de hogere graad kies je voor de opleiding voordracht of toneel. De cursus welsprekendheid voor volwassenen wordt aangepast aan de behoeften van de klas. Het hoofddoel is de grotere zelfzekerheid bij het spontaan spreken in het openbaar.

Gemeentehuis Sint-Amands

Maandag 13.30 u. - 16 u.    
Dinsdag 9 u. - 12 u.    
Woensdag 13.30 u. - 16 u.
Donderdag 16 u. - 19 u.
Vrijdag 13.30 u. - 16 u.  

Livien Van der Looystraat 10, 2890 Sint-Amands
tel 03 203 2700 / e-mail info@puursam.be