Sportkampioenen gezocht

Sint-Amands viert zijn sportkampioenen op 7 december.

 
De gemeentelijke sportraad van Sint-Amands organiseert op vrijdag 7 december de jaarlijkse kampioenenviering in GC de Nestel.
 
Personen of sportclubs die in 2018 kampioen werden of die een heel uitzonderlijk sportprestatie hebben geleverd kunnen zich opgeven bij de sportdienst.
De nodige formulieren hiervoor en het reglement vind je hier.
 
Meer informatie:
Sportdienst Sint-Amands
Tel: 052 33 64 13
Mail: sportdienst@sint-amands.be

 

Wedstrijd op onze markt!

Actie wekelijkse markt op 9 oktober 2018

De wekelijkse markt gaat iedere dinsdag door in de Livien Van der Looystraat, op de parking naast het gemeentehuis. Tussen 8 u. en 12.30 u. kan je er terecht voor heerlijke kip aan’t spit, een ruim assortiment verse vleeswaren, verse groenten en fruit, kleurrijke bloemen en plantjes, brood en banket alsook dameskleding. Voor ieder wat wils en dus zeker de moeite om eens te passeren!

Naast een heleboel verse producten is de markt ook de ideale plaats en gelegenheid om bij te praten met vrienden en kennissen. Om het allemaal net nog iets gezelliger te maken voorzien wij op 9 oktober 2018 voor alle bezoekers een (h)eerlijk kopje thee of koffie van de wereldwinkel. Bovendien kan je die dag ook deelnemen aan een wedstrijd en voorzien de marktkramers in kortingen en promo’s.

Wedstrijd

Om het marktgebeuren in Sint-Amands bij de burger te promoten kan iedere bezoeker op dinsdag 9 oktober 2018 deelnemen aan een wedstrijd. Vul ter plaatse het deelnameformulier in, deponeer het in onze wedstrijdbrievenbus en misschien win jij wel één van de prijzen aangeboden door onze lokale marktkramers.

Infostand gezinszorg & thuiszorgcoördinatie 

Om de thuiszorgcoördinatie en gezinszorg in onze fusiegemeente kenbaar te maken komen de thuiszorgcoördinatoren naar de verschillende leefgemeenschappen van Puurs-Sint-Amands om burgers te informeren. Tijdens de marktactiedag komen de thuiszorgcoördinatoren naar je toe om je informatie te geven over de beschikbare dienstverlening. 

Heb je een vraag over thuiszorg? Wil je beroep doen op gezinszorg of poetsdienst? Leg je oor eens te luisteren bij een thuiszorgcoördinator tijdens je marktbezoek op 9 oktober 2018. Aarzel niet en spreek hen aan. Zij zullen je met plezier verder helpen!

Contact dienst lokale economie

Evelyn Rousseau
evelyn.rousseau@sint-amands.be
052 39 98 85

 

Wegenwerken aan kruispunt Marthe Massinstraat

Vanaf 25 september 2018 start aannemer Wegeplant met de wegen- en rioleringswerken ter hoogte van het kruispunt Marthe Massinstraat – Buisstraat.
Het kruispunt wordt afgesloten voor alle verkeer.

Voorziene omleiding

  • Plaatselijk verkeer wordt omgeleid via Heidestraat – Jan Van Droogenbroeckstraat – Kerkhofdries – Livien Van der Looystraat en dit in beide richtingen. 
  • De omleiding voor zwaar en doorgaand verkeer loopt via Heidestraat – Wilgenweg – Pandgatheide – Keten – Dorekensstraat – Larendries – Valk – Winkelstraat – Livien Van der Looystraat – Kerkhofdries – Jan Van Droogenbroeckstraat en dit in beide richtingen.
  • Fietsers kunnen hun weg vervolgen via het wegje naast de spoorweg.

Aan het kruispunt richting toegang GC de Nestel starten de werken nog niet zodat deze toegang vrij blijft.

De werken duren tot half november 2018.

Gemeente Sint-Amands

Maandag 9 u. - 12 u.    
Dinsdag 9 u. - 12 u.    
Woensdag  9 u. - 12 u.  |  13.30 u. - 16 u.
Donderdag 9 u. - 12 u.  |  17.30 u. - 19 u. *
Vrijdag 9 u. - 12 u.  

* = Enkel dienst bevolking & burgerlijke stand, milieudienst en dienst ruimtelijke ordening.

Livien Van der Looystraat 10, 2890 Sint-Amands
tel 052 39 98 60 / e-mail info@sint-amands.be


Sociaal Huis Sint-Amands

Maandag 9 u. - 12 u.    
Dinsdag 9 u. - 12 u.    
Woensdag 9 u. - 12 u.
Donderdag 9 u. - 12 u. | 17.30 u. - 19 u. (uitgezonderd tijdens schoolvakanties)
Vrijdag 9 u. - 12 u.    

Hekkestraat 9, 2890 Sint-Amands
tel 052 39 98 60 / e-mail sociaalhuis@sint-amands.be